Не зная как се случи,
не знам какво направи ти с мен,
не знам с каква магия
ти ме взе във плен.
Сърцето си за теб отворих
и любовта си ти разкрих,
но таз любов била несподелена
и мен така ме заболя.
Молех се поне приятели да бъдем,
ала и това ти не разбра,
но истината друга е била -
ти влюбен бил си в приятелката ми добра.
Макар и да отричаш,
аз знам че е така.
Ти нея вместо мен избра
и сърцето ми рани.
Но знай: не ще те аз проклинам
и няма без тебе да умра,
щастлив бъди с когото искаш,
а аз ще се оправя и сама.
© Пепи Всички права запазени
Поздрав!