26 июл. 2007 г., 15:39

Предадена любов 

  Поэзия
2143 0 1
 

Не зная как се случи,                                               
не знам какво направи ти с мен,                                
 не знам с каква магия                                          
ти ме взе във плен.


Сърцето си за теб отворих                                                       
и любовта си ти разкрих,                                 
но таз любов била несподелена                                                              
и мен така ме заболя.


Молех се поне приятели да бъдем,                          
ала и това ти не разбра,                              
но истината друга е била -                                
ти влюбен бил си в приятелката ми добра.


Макар и да отричаш,                                         
аз знам че е така.                                                         
Ти нея вместо мен избра                                 
и сърцето ми рани.


Но знай: не ще те аз проклинам                                       
и няма без тебе да умра,                                                  
щастлив бъди с когото искаш,                                          
а аз ще се оправя и сама.







© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??