12.09.2007 г., 22:30 ч.

Преди 

  Поезия
459 0 1

Сещаш ли се за дългите лятни нощи?!...
Как ние двама лежахме на горещия пясък и гледахме звездите...
Сещаш ли се, когато нямаше никой друг освен нас двамата?!...
Всяка една мечта беше сбъдната...
Всичко беше като в сън...
А този сън беше далеко от живата реалност...
Кадето всичко беше жестоко...
Но дойде и деня, в който нашият сън свирши...
И двамата тръгнахме в две различни посоки...

А след това сълза след сълза...
И един погубен живот...

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??