9.02.2008 г., 18:28 ч.

Преди да съм те имала 

  Поезия
579 0 7
 

Преди да съм те имала

 

 

Събудих се, прости ми, за тебе аз се сетих,

Усетих те по вятъра навън.

Събудих се, прости ми за спомените скрити,

Явили ми се приказно насън.

 

Събудих се, прости ми за треперещия глас,

със който несъзнателно те викам.

И прости ми ти за този късен час,

в който с тебе да съм просто искам.

 

До тебе кротко искам да приседна,

позволи ми мъничко да те погледам.

Пробуждането на зората искам да изчакам

и ще си тръгна, без назад аз да погледна.

 

Събудих се, прости ми, няма да те будя.

Само ще си мисля аз за теб.

Примирих се вече, че ще те загубя,

преди да съм те имала до мен!

 

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??