30.09.2009 г., 8:12 ч.

Преди да съмне 

  Поезия » Любовна
575 0 3

ПРЕДИ ДА СЪМНЕ

 

Дано на дъното на тази нощ

едно пиано стига…

И сенките и лунния разкош

във звук да се преливат

 

Дано над чувствата да имам власт

И да съм някак жива

В такава нощ пак чувам твоя глас -

“Аз тръгвам . Ти  бъди щастлива...”

 

 

Преди да съмне не повтаряй

Излишни думи - Замълчи..!.

Като на сън ти отминавай

и приказката си вземи

 

 

Дано на дъното на този нощ

да бъда най-красива

И болката от теб да прегори

и вятърът да я приспива

 

 

Дано над чувствата да имам власт

Любов не ме опивай

Вземи за сбогом в този късен час

сърцето ми и си отивай...!

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??