28.01.2009 г., 9:53 ч.

Преди дъждовете 

  Поезия » Любовна
676 0 11
 

Аз не съм книга за прочит,
по средата да оставиш разделител.
Та, когато ти остане време,
да видиш по натам какво ще стане.

Не съм написана,
не ме диктувай...
Не докосвай буквите,
така не ме целуваш.

Не прелиствай страниците с насмешка,
не ме търси в редовете.
Аз съм истинска, а не бележка,
намери ме... преди да се излеят дъждовете...

 

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??