27.06.2011 г., 0:18 ч.

Преди лягане 

  Поезия » Друга
962 0 8

Навън е нощ, поглеждам към небето,
звездите ме посипват със надежда,
че всеки следващ ден от битието,
ще донесе любов и много нежност.

Отгоре ми намигва и луната,
погалва ме с коси от златен пясък,
с копнежи озарява тъмнината,
очите се притварят в сладък блясък ...

© Дончо Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??