23.10.2014 г., 18:07 ч.

Преди снега... 

  Поезия » Друга
317 0 4

 

 

                                         Преди снега...

 

                                         Преди да завали

                                         бе Пролет -

                                         онази дето всичко разцъфтява.

                                         После лятото -

                                         зелената забава…

                                         Преди да завали

                                         бе есен -

                                         есен, във която се прощава…

                                         А после заваля

                                         и трупа,

                                         трупа от тогава…

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трупа, но какво ли? Или по точно: Какво НЕ трупа?
  • Много ми хареса поетичния рисунък на годишните времена!
  • Много яка метафора!!!
    Милейди!!!
  • Интересно и те кара да се замислиш!
    Аз мисля, че ще престане да трупа.
    Сега -естествено е да завали.
    Поздрав и ти желая безснежна пролет!
Предложения
: ??:??