29.03.2017 г., 19:41 ч.

Преди светлината 

  Поезия » Свободен стих
563 2 3

Затворника

Убива болка

Чертаейки небето

Затворника

Живее със затворници

Рисуващи небе

Небето- надзирател

Чака

Както пътят

Свойте роби.

От там ще мина

Безцелен кръстопът

От никъде

За всякъде

А то е тук

Прашен живовлек

Босоног

Червей след дъжд

Меланхоличен

Върба над другата вода

Различната

Затворника

Има

Пътища

С очи

Светлина

Преди Свободата..

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А сега?
  • Страхотен стил, дълбочина и мъдрост!
    Радвам се, че открих поезията ви!
    Запълва в мен онези въпроси, които се страхувам да помисля!
  • "Затворника
    Убива болка
    Чертаейки небето"
    Това ми хареса.
Предложения
: ??:??