31.12.2022 г., 18:08 ч.

Предизвикана патетика 

  Поезия
110 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители -

дали нов Паисий

и ново Възраждане,

о, мили Боже,

ще може

          да ни спаси?

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??