31 dic 2022, 18:08

Предизвикана патетика 

  Poesía
114 0 0

Подир толкоз израждане,

посред толкова изродители -

дали нов Паисий

и ново Възраждане,

о, мили Боже,

ще може

          да ни спаси?

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??