24.12.2009 г., 11:08 ч.

Предколедно 

  Поезия
512 0 12

Какво, че вън е тъмно и студено.

Тъй скоро ще се зазори.

И ще прониже слънцето засмяно

мъглите с розовеещите пръсти.

С дъха си ще стопи  капчука

и той от радост ще запей,

дори и в зимен ден припява птичка,

когато слънце го огрей.

Ще бъде радост под елхата

с подаръци от феите добри,

любов и здраве по земята

за всички с много добрини.

Усмихвам се и ви изпращам

от себе си живителната топлина.

Да вярвате, тъй както вярвам,

(че утрото по-мъдро е от вечерта)!

 

Весела и щастлива Коледа на всички Откровенци!

 

 

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??