25.01.2024 г., 7:21 ч.

Предложение към ДАНС 

  Поезия » Хумористична
135 0 0


 
Я вземете две баби на служба във ДАНС.
Ще решават проблемите даже в аванс.
В службата, ако трябва, няма да се явяват.
С телефони от вкъщи ще заседават.

 

Корумпирани служби ще треперят от страх.
За успеха са нужни само две като тях.
Ще следят новините и завиват сарми.
За съседа не питай, той е все под очи.

 

Ако някой излъже, да се счита сразен.
Светът ще е тъжен, дори осланен,
защото светът, признава аслани,
които от бабите не са оправдани.

 

Те си имат традиция. Тайна, но твърда.
Всяка грешна амбиция, след обзора не мърда.
Вземат ли те на мушка, значи вече си труп.
Две баби струват повече от юмрук.

 

ЦРУ ще фалира и дори КГБ.
ДАНС нека слушат и ме чуят добре.
По-добро разузнаване, няма в целия свят.
Зная го с опит в нашия град...

––––––––––––––––––––––––

P.S.
Има баби и мъжки – няколко зная.
Все охкат и пъшкат, но намират колая.
Важно за ДАНС е, да не сгреши...
Вземат ли баби, пази се... Пази...

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??