2.05.2009 г., 23:55 ч.

Предмети 

  Поезия
714 0 1
Тъжни са мълчаливите предмети,
когато светлината не ги озарява.
Сякаш са от някого отнети,
за да потънат в прах и в забрава.

А те дори слаб звук не издават-
просто мълчат в тъмнина обвити.
Мълчат и с трепет се надяват
някой ден да бъдат преоткрити.

© Светльо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Историята на темата на мислите ти в стихът ти ...е специална и незабравима!!!
Предложения
: ??:??