Има толкова бели надежди,
светли мисли, топли слова.
Шепа от недосънувани мигове,
силна вяра и звън над нощта.
Има толкова жадни очички
разпокъсали мрака отвън.
Греят месечинка и бели звездички,
а тишината е с радостен звук.
Има няколко кратки минути
и настъпва, онзи най-трепетен миг.
В полунощ полудява безкраят
и запява небето с най-медния звук.
Весели празници, Откровенци! Бъдете
живи, здрави и много усмихнати!
© Здравка Бонева Всички права запазени