14.01.2008 г., 20:29 ч.

Предсказание 

  Поезия » Любовна
541 0 9
Циганка предрече ми отдавна -
"Много си харесвана, момиче,
купища мъже ще те ухажват,
но един от тях  до гроба ще обичаш!"
Смях се от сърце
и го забравих -
някакво нелепо предсказание,
аз не вярвам -
казах си наум
и изтрих това
от моето съзнание.
Циганко,
едва ли помниш ти -
предсказанието
като в сън изречено,
ала любовта ми е една
и сърцето ми на Него
е обречено!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??