Представям си любовта със вкус на лимони
и капчици пролетно-есенен дъжд.
Може би смес между сладки бонбони,
женски парфюм и мирис на мъж.
Може би нежна на допир коприна
Или пък тежък и хладен сатен.
Може би тъмна като зряла къпина,
Може би светла като пролетен ден.
Може би мисля твърде наивно,
Може би трябва за миг да поспра.
И вместо да мисля далечно, пасивно
Да опитам на допир и вкус любовта.
© Роси Всички права запазени