15.07.2009 г., 17:23 ч.

Представяш ли си 

  Поезия » Любовна
839 0 0

Представяш ли си всяка вечер
как ме прегръщаш и, увлечен,
гледаш звездите, луната,
близо са морето, планината.
Представяш ли си - аз и ти
сами на пясъка в плен на морските вълни,
наблизо нежна музика звучи.
Представяш ли си как до мен
се събуждаш всеки ден,
не искаш да знаеш, че светло е вече...
От страстта си пленен,
от топлината в мен...
Представяш ли си...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??