6.05.2010 г., 18:05 ч.

Предупреждение 

  Поезия » Друга
451 0 1

Мъртвото вълнение в морето,

торнадото завихрено в полето

засмуква греховете на човека,

завихрили се във ума, в сърцето.

 

Бог прощава на хората,

населяващи земята.

Предупреждава за промяна

в духовната им сфера.

 

Часовникът тиктака,

времето не чака -

широко сърце си отвори,

Господ за спасител приеми!

© Доми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??