Предупреждение
Живота си живея,
но писна ми от Вас -
да ви гледам в бордея
как се биете за власт.
Писна ми
да виждам полюпенки
с червено сини наколенки,
без да се свенят
да клепат другите с помия
и към властта да се стремят,
докопана от тия и ония!
На парите ви аз плюя,
не струват те петак,
погледна ли в очите
нещастния селяк!
Ще преядете всички скоро,
че събуди ли се пак лъвът
и правосъдия с маската на Зоро
схемите ви ще разрушат!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Иначе... поздравчета за теб!