12 июл. 2008 г., 17:18

Предупреждение 

  Поэзия » Гражданская
484 0 8
 

Предупреждение

 

Живота си живея,

но писна ми от Вас -

да ви гледам в бордея

как се биете за власт.

Писна ми

да виждам полюпенки

с червено сини наколенки,

без да се свенят

да клепат другите с помия

и към властта да се стремят,

докопана от тия и ония!

На парите ви аз плюя,

не струват те петак,

погледна ли в очите

нещастния селяк!

Ще преядете всички скоро,

че събуди ли се пак лъвът

и правосъдия с маската на Зоро

схемите ви ще разрушат!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??