19.02.2006 г., 15:36 ч.

Предвидимо 

  Поезия
604 1 6
Тази нощ е различна,
но това те убива.
Искаш само привично
да си с мене щастлива.

Искаш думи от пясък
и въздух на глътки.
Искаш порция щастие
в две-три прегръдки.

Искаш да съм Ромео,
а ти-Жулиета...
колко можем, любима
да живеем с клишета?!

Лесна и предвидима
любовта ни така е.
Искам днес да те имам,
но за утре...не зная!

© Илиян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??