19 feb 2006, 15:36

Предвидимо 

  Poesía
607 1 6
Тази нощ е различна,
но това те убива.
Искаш само привично
да си с мене щастлива.

Искаш думи от пясък
и въздух на глътки.
Искаш порция щастие
в две-три прегръдки.

Искаш да съм Ромео,
а ти-Жулиета...
колко можем, любима
да живеем с клишета?!

Лесна и предвидима
любовта ни така е.
Искам днес да те имам,
но за утре...не зная!

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??