22.04.2009 г., 17:34 ч.

Прегръщаш моя сън със устни 

  Поезия » Любовна
598 0 0

 

Прегръщаш моя сън със устни

А в дланите ми тихото трепти

Магия ли е или те допуснах

В мен наистина да влезеш ти

Да отвориш моя сън наяве

Да сбъднеш скришом моите мечти

И дори да  си помисля да избягам

Да ме завръщат твоите очи

Кога и как се случи че те пуснах

И в моя сън

И в светлия ми ден

Но дори и да помислиш да си тръгнеш

Аз знам че ще е само подир мен...

 

 

 

© Вени Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??