7.05.2006 г., 11:51 ч.

ПРЕГЪРНИ МЕ, ЛЮБОВ... 

  Поезия
1363 1 26
              Прегърни  ме, любов


Поне веднъж да можех да съм щура, неразумна,
да се осмеля и да погазя своя страх,
да почувствам, че живея, да усетя, че съм будна,
сънищата си да сбъдна, за които шеметно копнях...

Поне веднъж да можех да не мисля, а да действам,
да се втурна в твоите обятия, живот,
тихо ти да ме прегърнеш, аз да се усмихвам,
да те вкуся, моя тъй очаквана любов...


10.04.2006г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??