"Народна власт"- ненаситна паст.
Демокрация-шуробаджанация.
Инфлация-гладна нация.
Деноминация-обърквация.
Начало на преход - има.
Край - перспектива необозрима.
Надежда - дума любима.
Търпение-за трима.
Национално гладолечение.
Всекултурно падение.
Мнозинство - без мнение.
Политици-срамно поведение.
Младежи-зад граница.
Работещи - с празна раница.
Пенсионери - в статистическа граница.
Тарикати - на държавна баница.
Та това е Преход...
Неговата ...ица!
© Хари Спасов Всички права запазени