1.02.2011 г., 18:09 ч.

Прекрасни дни! 

  Поезия » Философска
948 0 0

Дните са светли и мили,

дните са кротки, щастливи -

те са моите изживявания

и словесни изказвания.

 

Тези дни са кратки и бързи,

те са хлабави и глухи...

Защото, защото, защото

те са споделени с теб...

 

Ти си този, който ги пълни

с милувки, прегръдки

и хубави спомени -

дните ми бързо летят си!

 

Нека тези дни

винаги си останат красиви

и само едно запомни -

такива ще бъдат, докато в тях си ти...

 

 

 

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??