18.10.2008 г., 12:34 ч.

Прекършени криле 

  Поезия » Любовна
541 0 7
 Като роб с кървави нозе
стъпвам боса по изгореното от огъня поле.
Като ангел с прекършени криле,
лутам се по брега на бурното море.

Като ранена от стрела отровна
жена тук в сламата лежа.
Като майка за отнетото от ръцете й дете
с крясък на умиращо сърце
скърбя.

© Вили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??