26.02.2009 г., 11:17 ч.

Прекърши ме 

  Поезия » Друга
584 0 2

Прекърши ме.

Като ранена птица,

устремена към снопче светлина.

Прекърши ме.

Като стъпкана

под нозете ти трева.

Прекърши ме.

Като стрела,

пронизала едно сърце.

Прекърши ме.

Като предателството

на любим човек.

 

Знаеш ли...

и прекършена,

аз пак ще стана.

И пак ще продължа напред.

Ще зарасне и тази рана.

Дълго ще си спомням за теб.

Ще горчи...

красива чаша, издълбана

от горчивите мои сълзи...

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ех...Нели...натъжи ме...с обич.
  • Всичко, което не ни убива, ни прави по силни! Продължи напред и потърси щастието другаде! Желая ти го от сърце! Хареса ми стихът ти!
Предложения
: ??:??