3.04.2024 г., 13:33 ч.

Преобръщане 

  Поезия
80 2 3

 

Детронирах доброто ти име –
отстранѝ, изтръгнѝ, забравѝ ме.
Девалвира страстта в борса скромна,
без вода връщам пукната стомна.

 

Прескочѝ мойта сянка тревожна,
саморасла , нелепо набожна.
Плътски мисли ума ти дълбаят,
самодивски игри да познаят.

 

Всички ритми отрупват с наслада 
кръвотока в снагата немлада.
Експлодират над теб заревата,
изтезават чрез лъст сетивата.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трудно ме допуска в сайта, постоянно отчита някаква грешка.
    Радвам се да ви "видя" тук, Ники, Стойчо.
  • Прекрасен лиричен епизод!
    Поздравления, Светла!
  • Много е хубаво, Светулче!💖💖💖
Предложения
: ??:??