24.06.2005 г., 19:08 ч.

Преоткрих любовта 

  Поезия
1068 0 2
Все още не вярвам,че те имам,че си мой,
сякаш ангел небесен при мен те изпрати.
Ти появи се във живота мой,
точно когато имах нужда от помощта ти.

Дойде от нищото,подаде ми приятелската си ръка,
а аз със страх поех я,но и със надежда,
не съм и мислела че между нас ще пламне любовта,
но във живота не всичко по план се нарежда.

Накара ме отново да повярвам в любовта,
когато мислех си, че няма вече да обичам.
Спечели ме с търпението си,със нежността
и влюбих се силно във теб, не отричам.

И всякаш преоткрих света наново,
преизпълнен със любов е всеки миг.
И щастлива, че съм обичана и обичам отново,
се наслаждавам на своя час пик.

(ПОСВЕТЕНО С МНОГО ЛЮБОВ НА ВЛАДО)

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??