24.11.2018 г., 4:03 ч.  

Преоткрий ме 

  Поезия » Любовна
858 1 2

Преоткрий ме и стилът ми да те обичам,
дай воля на мечтите...
Стъпка по стъпка върни ритъма в гърдите.
Топлина струи от небето, разкош и любов усещам в сърцето.
Преоткрий ме.
Въздухът е все по-лек, допирът - още по-мек.
Виж, дните на сила и свобода са тук.
Стой с мен.
Стой с мен под звездите, брой ги - те са безкрайни дни,
безкрайни нощи, наши, само наши спомени.
Брой, докато дните отлитат, докато аз те обичам. 
Брой, докато дишам! 
Преоткрий ме! 
Животът е красив, преоткрий любовта от спомен сив 
в допир и светъл миг.
Преоткрий ме и стилът ми да те обичам.
За теб съм тук, за теб да дишам, да живея и мечтая. 
Преоткрий ме - аз желая!

21.09.2017г.

© Цветомира Тошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??