16.02.2024 г., 6:44 ч.

Препятствие съм 

  Поезия
102 0 0

Не задържам нищо съкровено.

Имам трудности да съм стабилен.

Като пясък стичам се към себе си.

В това да съм препятствие съм силен.

 

Нямам обяснение защо отхвърлям

онова, което ми е най-необходимо.

Опитват се да ми дадат възможност.

Вероятно правя го непоносимо.

 

Далече съм от всяка лоша мисъл.

Едва ли някога ще разберат.

Хората-препятствия са трудни -

трудно могат да се задържат.

 

Ако можех, вече щях да бъда друг.

Но в тази фаза трудно ще успея.

Фантомът-вятър проговаря вместо мен:

Препятствие съм. Така живея.

 

Знам, че можех да съм повече

и единствено се моля да ми е простено,

че имам трудности да съм стабилен

и че не задържам нищо съкровено.

© Stillaghxul Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??