Не задържам нищо съкровено.
Имам трудности да съм стабилен.
Като пясък стичам се към себе си.
В това да съм препятствие съм силен.
Нямам обяснение защо отхвърлям
онова, което ми е най-необходимо.
Опитват се да ми дадат възможност.
Вероятно правя го непоносимо.
Далече съм от всяка лоша мисъл.
Едва ли някога ще разберат.
Хората-препятствия са трудни -
трудно могат да се задържат.
Ако можех, вече щях да бъда друг.
Но в тази фаза трудно ще успея.
Фантомът-вятър проговаря вместо мен:
Препятствие съм. Така живея.
Знам, че можех да съм повече
и единствено се моля да ми е простено,
че имам трудности да съм стабилен
и че не задържам нищо съкровено.
© Stillaghxul Все права защищены