23.09.2010 г., 12:36 ч.

През май... 

  Поезия » Друга
599 0 6

                            През май...

 

                                                   на П...

 

                            Ще дойде май

                            и розите ще цъфнат.

                            Децата пак ще ги крадат.

 

                            Ще дойде май.

                           Очите ще пресъхнат.

                           Навярно ще те предадат...

 

                           Ще дойде май.

                           Без тебе...

 

                                                          05.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??