3.09.2010 г., 18:30 ч.

През мен 

  Поезия » Любовна
779 0 0

http://vbox7.com/play:77a2e80c

 

През мен

 

Унесено
През мислите ми
Сред облаците на синьото небе
Отнесено
През чувствата ми
Усмихващо се в дланите лице
Миг преди целувката
Секунди преди на емоцията танца
На устните до устните
Получили от дланите ми шанса
За допир на моето до твоето сърце

И тя ми каза:
Така е не мога да помогна
за житейските ти нощни угризения
Но мога да те послушам 
За да потърсим заедно решения

Не мога да изтрия получените рани
от миналото ти с махване с ръка
Но мога за теб да се погрижа
Когато имаш нужда тук, сега

Решенията в живота ще взимаш ти
Макар че тежки са като планина
Аз мога да те поoщрявам тихо
Да бъда с теб когато имаш нужда от това

И няма да ти поставя граници
С които вярност ще ми гарантираш
Но ще ти осигуря пространството
Където себе си успяващ мъж ще намираш

И няма да те предпазя от предателства
И няма как да ти гарантирам бъднини
Но ще ти дам безграничното доверие
През всички наши земни дни

И страстите ти ще посреща
И с тях ще правя щуро щастие
Ще целувам вятъра вихрушката насреща
Ще те извеждам в нови висини 

Унесено
През мислите ми
Сред облаците на синьото небе
Отнесено
През чувствата ми
Усмихващо се в дланите лице
Миг преди целувката
Секунди преди на емоцията танца
На устните до устните
Получили от дланите ми шанса
За допир на моето до твоето сърце

© Гари Адамс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??