14.10.2008 г., 11:55 ч.

През мен премина любовта... 

  Поезия » Любовна
598 0 0

* * * 

През мен премина любовта
и разбуди скрити вопли.
А по хоризонта на света
изпълзяха есените топли.

След теб вървеше есен друга -
тиха, цветна и безшумна.
Така - между севера и юга
пожар от страсти лумна.

Бродим слепи, бродим луди
без дори излишна дума.
И така докато се влюбим
сред любовната ни шума.

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??