12.10.2008 г., 16:58 ч.

През октомври 

  Поезия
447 0 1
Срещахме се
и се разделихме.
Без нищо да
се случи.
Без да се
отрони листо.
Без да пролея
дори една сълза.
И спомените
избледняха.
И мечтите
се запиляха.
И ние се
забравихме.
Или само той...
забрави.
Запомних го
и ще го помня.
Тогава едно листо
не се отрони.
Тогава
през октомври.
Тогава
изплаках
сълзите.
Тогава
се
разделихме.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??