27.05.2008 г., 14:49 ч.

През реката на скучния ден 

  Поезия
488 0 2

 

                                През реката на скучния ден

         През реката на скучния ден

        лист отронен от душата ми плува.

Само миг и дъхът ми стаен

ще открие божествено чудо.

        Полъх от ефирни криле

        ще попие сълзата пролята.

Само миг ми е нужен,

за да чуя шума на реката.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??