През реката на скучния ден
През реката на скучния ден
лист отронен от душата ми плува.
Само миг и дъхът ми стаен
ще открие божествено чудо.
Полъх от ефирни криле
ще попие сълзата пролята.
Само миг ми е нужен,
за да чуя шума на реката.
© Маргарита Йорданова Todos los derechos reservados