7.04.2012 г., 11:39 ч.

Приближаване 

  Поезия » Философска
475 0 1

 

        Кей за двама е сребърният пясък на брега -

        пристанище на будното море и неговите цветни сънища,

        които пазим като амулети, за да се върнем там,

        където Времето е само щрих на нашето усещане за

        Необятност...

     

        

© Василия Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??