5.07.2021 г., 21:53 ч.

Причастие 

  Поезия » Любовна, Еротична
619 3 6

С гладко избръснато свежо лице,
галя ефирно по кожата нежна,
събуждам пеперуди в жадно телце,
събирам, раздавам сласт неизбежна. 

 

Мъничко сласт за дясното рамо,
мъничко сласт с лице по  вратле,
капка по капка и малкото сласт само,
в лавината от страст по тебе от мене расте. 

 

Гладко лице за теб с финес по бедрата,
горещите устни по хълмче търсят врата,
нагоре по пъпчето с пируети изкусни,
езиче горещо, ритъма дава на любовта.  

 

Разтапя се  от енергийна омая душата,
Гравитацията нейде далеко се скри,
цветна мъгла обвива и понася телата, 
Цялото тяло - душа към Всемира лети.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??