7.03.2010 г., 18:53 ч.

Причина за щастие 

  Поезия » Философска
514 0 5

 

 

Не изтривай сълзите ми, утеха не искам.
Просто трябва да плача. Така съм устроена.
Ще похленча минутка, след това ще ми мине.
Не си причина да бъда разстроена.

 

Не, не искам да пиша. Уморих се от стихове.
Не ме гледай толкоз учудено.
Понякога просто по-лесно ми идва
да изплаквам сълзите на другите.

 

Затвори ми вратата от външния край.
Искам само това огледало.
Красива била съм, щом плача, но май
погрознява лицето ми бяло.

 

Нямам проблеми! Не разбираш, мълчи!
В тъгата ми нямаш участие.
Ти не би проумял, че в тези сълзи
ще намеря причина за щастие.

 

 

 

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??