14.06.2006 г., 22:17 ч.

Приеми оригинала 

  Поезия
663 0 1
Хайде погледни ме.
Не извръщай поглед настрани.
Давай целуни ме.
Знам желаеш го и ти.
Не се срамувай.
Прегърни ме,
до себе си ме притисни,
както правеше го и преди.
Не,неможеш да ме заблудиш,
че любовта от теб е отлетяла
от опит знам,
че от днес за утре тя не се забравя.
Казваш,че друга има в живота ти сега.
Казваш но и аз и ти знаем,
че от нея аз съм по-добра.
Питаш ме защо съм убедена,
че още разпалвам в теб страста.
Как няма да съм убедена,
та другата е копие на мене,
но в несполочлив варянт.
С нея опитваш да ме замениш.
Надявам се не мислиш насериозно,
че тя ще може да ме замени.
Аз знам не съм перфектна.
Има други по-добри от мен,
но и знам обичаш мене,
мен и недостатаците ми.
Приеми оригинала,
горделив ти не бъди,
не се задоволявай с имитации.

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле-леле,какъв критик си само!На мен ми харесва!(6)
Предложения
: ??:??