27.01.2013 г., 21:31 ч.

Приказка 

  Поезия » Любовна
716 0 1

Не вярвам в приказки

Не вярвам в теб

Не вярвам в мен

Светло бъдеще  няма да настъпи

Залъгвам теб

Залъгвам мен

 

Обич истинска  не съществува

Лъжа след лъжа

Сълза след сълза

Прах при прахта

Пепел при пепелта

 

Нежни милувки

Превръщат се в  мрак

Нежни целувки

Превръщат се в гняв

 

Сбогом си вземам

Тръгвам сама

Следа не искам да оставя

Желая смъртта

© Ев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??