29.03.2016 г., 22:32 ч.

Приказка 

  Поезия
344 0 1

 

Поуката от приказката е,

че ти си само приказка. 

Героите са само във мечтите.

Принцесите се давели в сълзите.

 

Заспивах с нереалните представи,

че принца някой ден ще ме избави,

с целувка от любов и страст,

отвеждайки ме в розов свят.

 

А в приказките друго беше,

когато мама вечер ми четеше.

Но принца смел и храбър

жабок попринцип си оставал.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съвсем вярно. Много добре изказано...
Предложения
: ??:??