13.02.2008 г., 14:38 ч.

Приказка 

  Поезия
555 0 2
Мечтаеш ли звездите да достигнеш
и да почувстваш светлата луна,
слънцето с длани да обгърнеш
и да докоснеш дневната роса?

Вярваш ли, че любовта е песен,
която дава сили и криле
и те кара да си тъй унесен,
че да викаш от сърце?

Мислиш ли, че аз съм приказната фея,
която да те вдъхнови?
Защото знам, че ти си принцът с доспехи,
който чакала съм с дни.

Знам, звучи невероятно!
Мечтателка ме наречи...
Но не мечта - любов навярно.
Принцесата съм аз, а принцът - ти.

© Искра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??