10.03.2008 г., 21:37 ч.

Приказка 

  Поезия
603 0 3

 

В сребристобяла пелена

превърна се сънят.

И като приказна стена

ме огради зеленина.

Уханна цветна планина

отдалечи ме от света,

от грубата му суета.

Паяжина от мечти плета

в сребристобяла светлина.

Отдалечава се сънят

и в тази чудна ранина

с надежда нова се усмихва

и ме прегръща пак денят.

 

 

 

                                                                  
                                                                

 

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??