Mar 10, 2008, 9:37 PM

Приказка 

  Poetry
612 0 3

 

В сребристобяла пелена

превърна се сънят.

И като приказна стена

ме огради зеленина.

Уханна цветна планина

отдалечи ме от света,

от грубата му суета.

Паяжина от мечти плета

в сребристобяла светлина.

Отдалечава се сънят

и в тази чудна ранина

с надежда нова се усмихва

и ме прегръща пак денят.

 

 

 

                                                                  
                                                                

 

© Люска Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??