23.06.2017 г., 23:39 ч.

Приказка за доброто 

  Поезия » За деца
1012 1 9

Едно детенце, както си играло, 

малко зрънце съзряло. 

Взело го нежно с ръчички, 

както правят всички, 

положило го в саксия

и слънчо направил магия. 

След месец-два

то подало глава, 

благодарно на детето, 

подарило му сърцето. 

– Мамо, мамо, я го виж

колко е красиво! 

– Тъй е, сине, щом си работлив, 

винаги ще си щастлив! 

 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Приказка за Доброто" »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??